Shepherd of beings endowed with souls, both people and animals
Logo S³oñce Tybetu
PolishGermanEnglishRussianDenmarkSpanishPortugal
"Do animals have souls and do they understand feelings?
Such a question can be posed only be one who lacks equally the one and the other..."
Eugen Drewermann
  

JEG HAR EN DRØM...

Jeg har en drøm om en kirke.

Om en kirche der forkynder Jesu budskab i vor dags verden og også har dyrene i blikket. Ikke mere glemmer dem, skubber dem væk ...

Jeg drømmer om en kirke der tages sig Jesu ord fra Mathæus evangeliet til hjertet „Hvad I har har gjort mod en af disse mine mindste brødre, har I gjort mod mig” (Mt. 25, 40), om en kirke der ved disse ord med en sådan selvfølgelighed også mener vore dyresøskende at en hver mistro om skandale eller provokation slet ikke kan opstå.


ALTER

Altret var og er et særligt sted. Et mødested ....

Et sted hvor et menneske i sin hjælpeløshed og svaghed kan vende sit blik til himlen og takke, bede om forgivelse og råd i troen på Guds magt og kærlighed

Foran dette alter, ligegyldigt om på en asfalteret vej, på en grøn mark, i skoven eller i en stald, ønsker jeg  at bede og prise Gud sammen med vore dyresøskende og alle de mennesker for hvem dyrenes vel ligger dybt i hjertet og dermed også stifte fællesskab.


Hit counter  Liczniki internetowe „Hvad I har har gjort mod en af disse mine mindste brødre, har I gjort mod mig” (Mt. 25, 40)